Artikel 1. Wet Bescherming Persoonsgegevens.

  • Zonneveld Uw Topslijter doet rechtstreeks zaken met haar klanten.


Artikel 2. Bescherming persoonsgegevens.

  • Zonneveld Uw Topslijter respecteert de privacy van haar klanten. Bij de uitvoering van onze activiteiten is de bescherming van persoonsgegevens dan ook van groot belang. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Daarbij houdt Zonneveld Uw Topslijter zich aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.


Artikel 3. Gebruik van persoonsgegevens.

  • Uw persoonsgegevens worden door Zonneveld Uw Topslijter gebruikt om u gericht te informeren over onze producten of daarmee samenhangende producten die voor u interessant kunnen zijn. Stelt u geen prijs (meer) op deze informatie, dan kunt u dit schriftelijk kenbaar maken. Betreft het informatie per e-mail, dan kunt u zich via een link in de  betreffende e-mail afmelden.


Artikel 4. Zonneveld Uw Topslijter verkoopt uw gegevens niet.

  • Zonneveld Uw Topslijter verkoopt geen persoonlijke gegevens aan derden en zal deze niet aan derden ter beschikking stellen.


Artikel 5. Cookies.

  • Zonneveld Uw Topslijter gebruikt cookies (kleine stukjes informatie die op je browser worden opgeslagen) voor de werking van de webshop en voor het verzamelen van statistische gegevens betreffende uwtopwhisky.nl.