Mandje ( artikelen)
Totaal: 0

Er zitten in je mandje

Leeg Mandje
Port Vista Alegre reserve ruby

Vista Alegre Reserve Ruby

Verkoopprijs: € 13,75
Standaard prijs:
SKU: 5602660003800 Category: Port.
Deze rode ruby port met zachte en zoete tannines wordt geproduceerd door het mengen van wijnen van verschillende druivensoorten, en wordt nadien meer dan 5 jaar bewaard in eiken vaten. De druiven geplukt in de wijngaarden van het landgoed Vallegre, passeren een strenge selectie.

Stel een vraag over dit artikel
Kwaliteit Gunstige prijs Snelle levering

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...

Merknaam
Vista Alegre
Bottelaar
Vallegre Vinhos do Porto S.A.
Type
Aperitief
Soort
Port
Classificatie
Ruby
Soort Grondstof
Druif
Inhoudsmaat
75 CL.
Vol. Alcohol
20,0 % Vol.
Land
Portugal
Regio
Dourostreek
Producent
Vista Alegre

Vallegre, Vinhos do Porto S.A is een familiebedrijf waar nu de vijfde generatie aan de slag is. De hoofdzetel bevindt zich in de Quinta da Vista Alegre, een domein gelegen op de rechteroever van de Douro (tussen Pinhão en Covas do Douro) dat sinds 1973 deel uitmaakt van het patrimonium van de familie Cunha Barros.

De quinta Vista Alegre heeft een oppervlakte van 55 hectare aan wijngaarden en is gelegen op de rechteroever van de Douro in Pinhão. De beste wijnstokken in de regio zijn hier te vinden: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Barroca, Sousão en Tinto Cão.

Quinta de Valle Longo & quinta la Lameira zijn twee andere quinta's die ook deel uitmaken van Vista Alegre. De quinta Valle Longo staan in voor uistekende DOC Douro wijnen en portwijnen.

De naam Vallegre is de combinatie van de namen van de twee belangrijkste eigendommen, de quintas 'Valle Longo' en 'Vista Alegre'. Vandaag is Vallegre een modern en dynamisch bedrijf dat in zijn vinificatiecentrum over de meest gesofistikeerde uitrusting beschikt, maar ook kan terugvallen op de ervaring die sinds generaties opgebouwd werd. Een indrukwekkende reeks bekroningen op internationale wedstrijden en degustaties bevestigt dat het portwijnen van de allerhoogste kwaliteit produceert.

Dit artikel heeft nog geen reviews...
Go to top

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...