Mandje ( artikelen)
Totaal: 0

Er zitten in je mandje

Leeg Mandje
Anijs Ouzo Plomari

Ouzo of Plomari

Verkoopprijs: € 15,99
Standaard prijs:
SKU: 5202413007019 Category: Ouzo.
Plomari heeft een volle, zachte en lichte smaak waarin anijs de boventoon voert. Het product straalt dan ook echt Griekenland uit! Wanneer je de drank puur drinkt, is deze helder van kleur maar zodra je dit drankje aanlengt met een beetje water krijgt deze een lichte melkachtige kleur. De smaak wordt dan nog zachter. Deze ouzo komt zoals de naam al zegt uit het stadje Plomari op het eiland Lesbos.

Stel een vraag over dit artikel
Kwaliteit Gunstige prijs Snelle levering

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...

Merknaam
Ouzo of Plomari
Bottelaar
Distillery
Type
Anijsdrank
Soort
Ouzo
Classificatie
Ouzo
Inhoudsmaat
70 CL.
Vol. Alcohol
40,0 % Vol.
Land
Griekenland
Regio
Lesbos
Producent
Isidoros Arvanitis
Kleur
Kleurloos.
Geur
Anijs.
Smaak
Licht zoete anijssmaak.
Finish
Vol en zacht.

Plomari is niet bij toeval de geboortegrond van de Ouzo. De ligging op Lesbos op de kruising van Azië en Europa, met een vleugje Byzantium op zijn kusten en de geuren van het Oosten in de lucht, is Plomari van oudsher de plek waar de kunst van het Ouzo maken is begonnen. De bevolking van Plomari bestond uit reizigers, zeelui en handelaren en waren van de rijkere klasse, die wel wisten hoe ze van het leven moesten genieten.

De geschiedenis van Ouzo Plomari Isidoros Arvanitis begon in 1894. Isidoros Arvanitis heeft perfectionistisch en hard gewerkt om smaak met traditie te vermengen. Hij combineerde aromatische zaden en kruiden van Plomari met anijszaden van het naburige stadje Lisvori, waar volgens velen het beste anijs van de wereld groeit, en creëerde zo een unieke ouzo. De Ouzo van Plomari Isidoros Arvanitis. Het distillatieproces is een echt ritueel, dat nog steeds in kleine handgemaakte koperen distilleerketels en alembics (amvikes) gebeurt, omdat dit nog steeds als meest geschikte productiemiddelen worden beschouwd. Met dit bijzondere productieproces, het geheime recept van Isidoros en de mooie anijs uit Lisvori krijgt Plomari Ouzo zijn traditionele smaak en het unieke aroma.

Dit artikel heeft nog geen reviews...
Go to top

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...

Age Verification

YES

ik ben WEL oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

NO

ik ben NIET oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

____________________