Mandje ( artikelen)
Totaal: 0

Er zitten in je mandje

Leeg Mandje
Blended Johnnie Walker Gold Label 70cl

Johnnie Walker Gold Label Reserve 70CL

Verkoopprijs: € 39,50
Standaard prijs:
SKU: 5000267182346 Category: Whisky.
Dit is een opvallende limited edition fles met Johnnie Walker Gold Label Reserve. De iconische vierkante Johnnie Walker fles is omhuld met een schitterend gouden laagje om het fantastische effect van een goudstaaf te creëren. Dit is een prachtig geschenk om een extra bijzondere gelegenheid te vieren.

Stel een vraag over dit artikel
Kwaliteit Gunstige prijs Snelle levering

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...

Merknaam
Johnnie Walker
Type
Distillaat
Soort
Whisky
Classificatie
Blended Whisk(e)y
Inhoudsmaat
70 CL.
Vol. Alcohol
40,0 % Vol.
Land
Schotland
Producent
John Walker and Sons

Johnnie Walker Gold Label Reserve is de perfecte blend voor een uitbundige viering. Luxueus, romig en met honing; het is een geweldig eerbetoon aan de harmonieuze samenwerking van Speyside en Highland whisky's, met een vleugje smeulende sintels van de westkust. Johnnie Walker Gold Label Reserve is gemaakt voor een onvergetelijk avondje uit met fantastische goede vrienden.

Johnnie Walker Gold Label Reserve staat bekend om zijn romige zachtheid. De whisky opent met een luxueuze explosie van delicate nectar en subtiele rokerigheid die overgaat naar zoet fruit en diepere, fluweelzachte, honingachtige tonen, voordat de sublieme, lang aanhoudende vleugjes rook en eikenhout in de afdronk naar voren komen.

Johnnie Walker Gold Label Reserve is de Celebration Blend, een persoonlijke creatie van Master Blender Jim Beveridge voor zeer bijzondere avondjes uit met erg speciale vrienden. In de blend is de Clynelish Single Malt opgenomen, waarvan de distilleerderij wordt voorzien van water uit heuvels waar ooit goud werd ontdekt. Johnnie Walker Gold Label Reserve doet zijn naam echt eer aan als het aankomt op luxe en verwennerij.

Dit artikel heeft nog geen reviews...
Go to top

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...

Age Verification

YES

ik ben WEL oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

NO

ik ben NIET oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

____________________