Blended Johnnie Walker Black Label 100cl

Johnnie Walker Black Label 100CL

Normale prijs  € 34,99
Verkoopprijs: € 34,99
Korting
Standaard prijs:
SKU: 5000267023625 Category: Whisky.
Johnnie Walker Black Label is een waar icoon, erkend als maatstaf voor alle andere luxe blends. Gecreëerd met uitsluitend whisky's uit alle vier hoeken van Schotland die minimaal 12 jaar zijn gerijpt, heeft Johnnie Walker Black Label een onmiskenbaar zacht, diep en complex karakter. Een indrukwekkende whisky om te delen bij elke gelegenheid, of je nu thuis vrienden ontvangt of een onvergetelijk avondje uit bent.

Stel een vraag over dit artikel
Kwaliteit Gunstige prijs Snelle levering

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...

Merknaam
Johnnie Walker
Type
Distillaat
Soort
Whisky
Classificatie
Blended Whisk(e)y
Inhoudsmaat
100 CL.
Vol. Alcohol
40,0 % Vol.
Land
Schotland
Leeftijd
12 Years
Producent
John Walker and Sons
Kleur
Coppery amber.
Geur
Oak, salt, nut, light smoke and raisins.
Smaak
Dry, tobacco, light smoke, sweet -perhaps toffee- apple, gingery spice.
Finish
pear, soft pineapple. But with heather honey. And then the grain whisky becomes present. good grain. Old grain. But it evolves again: creamy soft milk chocolate. And a waxiness that lasts until the next sip.

Johnnie Walker Black Label is rijk, complex en ongelooflijk evenwichtig, boordevol donkere vruchten, zoete vanille en de kenmerkende rokerigheid.

Een exclusieve blend van whisky's die ten minste 12 jaar hebben gerijpt en die de smaken van whisky's uit alle vier hoeken van Schotland samenbrengt om een ervaring te creëren die complex, diep en bevredigend is. Johnnie Walker Black Label rolt op decadente wijze over de tong, waar het intense zoete vanillesmaken vrijgeeft die de weg vrijmaken voor sinaasappelschil en aroma's van specerijen en rozijnen. De afdronk is ongelooflijk zacht en gelaagd met rijke rook-, turf- en moutsmaken.

In 1909 kreeg 'Extra Special Old Highland Whisky' de nieuwe naam Johnnie Walker Black Label. Johnnie Walker Black Label werd gecreëerd om het beste te vertegenwoordigen uit alle vier hoeken van Schotland en werd al snel erkend als een nieuwe referentie voor blenden op het hoogste niveau. De whisky, omarmd door de groten op aarde, is vereeuwigd op een schilderij van niemand minder dan Winston Churchill en op het witte doek in de cultklassieker 'Blade Runner'. Vandaag de dag is het een van 's wereld best verkochte luxe Scotch whisky's.

Dit artikel heeft nog geen reviews...
Go to top

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...

Age Verification

YES

ik ben WEL oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

NO

ik ben NIET oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

____________________