Rum Dictador Capitulo 1 Port Cask 1998

Dictador Capitulo 1 Port Cask 1998

Verkoopprijs: € 125,99
Korting
Standaard prijs:
SKU: 5902670845804 Category: Rum.
Capitulo Uno (Hoofdstuk 1) is het openingshoofdstuk van een reeks unieke Dictador rum. Elk hoofdstuk van dit verhaal zal een samengestelde collectie van individueel gebottelde vaten bevatten, zeer beperkt en zorgvuldig geselecteerd door de Master Blender. Elk een eigen uniek verhaal om te vertellen.

Capitulo Uno toont de toewijding en het harde werk van de familie Parra, waarbij het kleurrijke Colombiaanse erfgoed wordt gebruikt om de unieke smaakprofielen te creëren welke in elk van deze releases zijn vastgelegd.

Deze Dictador Capitulo Uno Port Cask is gebotteld in 2020 en heeft maar liefst 22 jaar in vat gerijpt met een finish op port vaten. Gelimiteerde editie van slechts 900 flessen wereldwijd.

Stel een vraag over dit artikel
Kwaliteit Gunstige prijs Snelle levering

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...

Merknaam
Dictador
Bottelaar
Distillery
Type
Distillaat
Soort
Rum
Classificatie
Spaanse Stijl
Inhoudsmaat
70 CL.
Vol. Alcohol
42,0 % Vol.
Land
Colombia
Regio
Zuid Amerika
Jaargang
1998
Leeftijd
22 Years
Gebotteld
2020
Flessen Aantal
900
Producent
Colombiana Distillery
Kleur
Donker mahoganyhout.
Geur
Buitengewoon fruitig, met veel tonen van sappige tropische vruchten, zoals ananas en mango. Daarnaast ook hints van rijke vanille en eikenhout.
Smaak
Een rijk en rond mondgevoel met vanille, witte chocolade, amandelen en tonen van aardbei en cassis.
Finish
Meer cassis en witte chocolade, aangevuld met tonen van framboos.

In Cartagena de Indias, Colombia, produceert de familie Parra al sinds 1913 Dictador rum op de Destilería Colombiana. Het tropische klimaat zorgt hier voor de ultieme omstandigheden om suikerriet te verbouwen. De combinatie van water en land zorgt ervoor dat Dictador exceptionele rum kan produceren, waarin de Colombiaanse afkomst duidelijk herkenbaar is. Tegenwoordig staat de derde generatie master blenders aan het roer, namelijk Hernan Arango Parra. Waar het vaak de overheid is in Colombia welke de distilleerderijen in bezit heeft en ook de macht heeft over de sales in aangewezen gebieden, besloot Hernan Arango Parra in 2009 om samen te werken met een groep nieuwsgierige en vooruitstrevende investeerders uit Europa. Deze samenwerking zorgde ervoor dat Dictador een wereldwijd icoon werd, beschikbaar in meer dan 80 markten. Hernan Arango Parra houdt zelf nog altijd persoonlijk toezicht over het gehele productieproces, waarbij unieke familierecepten worden gehanteerd en geperfectioneerd.

Dit artikel heeft nog geen reviews...
Go to top

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...

Age Verification

YES

ik ben WEL oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

NO

ik ben NIET oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

____________________