Mandje ( artikelen)
Totaal: 0

Er zitten in je mandje

Leeg Mandje
Likeur Bottega Latte Macchiato Crema di Caffe

Bottega Latte Macchiato Crema

Verkoopprijs: € 13,50
Standaard prijs:
SKU: 8005829120818 Category: Likeur.
Dankzij het matige alcoholgehalte is het bijzonder geschikt om het gehemelte te zoeten. Koud geserveerd, het is niet alleen perfect na de maaltijd, maar ook op elk moment van de dag. Het wordt gebruikt als ingrediënt in cocktails en is ideaal bij espresso of ijsjes.

Stel een vraag over dit artikel
Kwaliteit Gunstige prijs Snelle levering

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...

Merknaam
Bottega
Bottelaar
Distillery
Type
Distillaat
Soort
Likeur
Classificatie
Citruslikeur
Inhoudsmaat
50 CL.
Vol. Alcohol
15,0 % Vol.
Land
Italië
Regio
Veneto
Producent
Bottega SPA
Kleur
Crèmekleur.
Geur
Intens aroma van koffie met een elegante melkgeur.
Smaak
Zacht, fluweelzacht, aangenaam en aantrekkelijk, het reproduceert de intense en aanhoudende aromaticiteit van koffie en melk.

Het is een romige likeur, aangenaam zoet en met een matig alcoholgehalte, die het intense aroma van koffie combineert met de delicate elegantie van melk. Een melange van koffiebonen wordt zorgvuldig geselecteerd om het beste boeket en smaak te verkrijgen. De bonen worden geplet in plaats van gemalen om een ​​overmatige belasting van de grondstoffen te vermijden, wat de organoleptische eigenschappen zou beïnvloeden. Ze worden vervolgens 15 dagen in water en alcohol gedrenkt en dagelijks geroerd; ze worden tenslotte gefilterd en gestabiliseerd. Het resultaat is een volledig natuurlijke koffietinctuur, die wordt gemengd met een zoete en fluweelzachte melkcrème. Met een laatste vleugje grappa krijgt Latte Macchiato Bottega een bijzondere aromaticiteit, waardoor het uniek en onmiskenbaar is.

Dit artikel heeft nog geen reviews...
Go to top

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...