Mandje ( artikelen)
Totaal: 0

Er zitten in je mandje

Leeg Mandje
Big Peat Feis Ile 2019

Big Peat Blended Malt Feis Ile Edition

Verkoopprijs: € 64,95
Standaard prijs:
SKU: 5014218810318 Category: Whisky.
Met veel genoegen presenteert Douglas Laing de Big Peat 2019 Feis Ile Edition. Deze limited edition wordt uitgebracht ter ere van Islay's jaarlijkse malt- en muziekfestival. Op de tube van deze bijzondere Big Peat editie zijn maar liefst 400 gezichten van Big Peat 'pals' fans afgebeeld. Deze 'Big Peat selfies' zijn door zijn fans ingezonden. Notities - Niet koud gefiltreerd. - Gebotteld op 48% vol. - Natuurlijke kleur. - Sherry cask finish - Neus: opent in maritiem; ziltig met vers zeewier. - Smaak: zoete trekjes van turfrook. Teer en (gebakken) smeuïg spekvet. - Afdronk: lange en olieachtige afdronk. Leer met tonen van citroentaart.

Stel een vraag over dit artikel
Kwaliteit Gunstige prijs Snelle levering

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...

Merknaam
Big Peat
Bottelaar
Douglas Laing
Serie
Remarkable Regional Malts
Type
Distillaat
Soort
Whisky
Classificatie
Blended Malt
Inhoudsmaat
70 CL.
Vol. Alcohol
48,0 % Vol.
Land
Schotland
Regio
Islay
Jaargang
2019
Producent
Douglas Laing

Douglas Laing & Co werd bijna 70 jaar geleden opgericht en is heden ten dage een toonaangevende maker en leverancier van de beste Schotse whisky's, met een specialisatie in Single Casks, Single Malts en Small Batch Malt Scotch whisky's

Het bedrijf werd in 1948 opgericht door Fred Douglas Laing en is nog steeds eigendom van familie Laing en wordt ook nog steeds gerund door de familie, tegenwoordig in de personen van Fred Laing Jr en zijn dochter Cara Laing.

De bedrijfsfilosofie van Douglas Laing is om zo te bottelen als de distilleerder het bedoelt: dat wil zeggen, op hoge sterkte en non-chill gefilterd, zodat het robuste en unieke karakter van de whisky behouden blijft. De reputatie van Douglas Laing en de vele awards die zij hebben weten te behalen door de jaren heen, zijn het bewijs van dit ethos.

Het mooie portfolio met Douglas Laing merken omvat:
Remarkable Regional Malts: The Epicurean (Lowland), Timorous Beastie (Highland), Scallywag ( Speyside), Rock Oyster (Islands) Big Peat (Islay), The Gauldrons (Campbeltown).
Exceptional Single Casks: Provenance, Old Particular en Xtra Old Particular (XOP).

Dit artikel heeft nog geen reviews...
Go to top

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...