Likeur Afzakkertje

Afzakkertje Original

Verkoopprijs: € 19,95
Korting
Standaard prijs:
SKU: 8710631120528 Category: Likeur.

'The best way to finish your day'


In het Nederlands taalgebied behoort ‘afzakkertje’ tot de gangbaarste en meest verbreide naamsaanduiding van een borrel.

Al in de zeventiende en achttiende eeuw was ‘Afzakkertje’ de benaming voor een ‘glaasje brandewijn’ (een distillaat van moutwijn) die men na de koffie, de thee of het avondeten werd geacht te nuttigen om de genoten dranken en spijzen beter te laten zakken.
Later, in de late negentiende eeuw, werd de benaming eerder gebruikt om een likeur, jenever of andere sterke drank aan te duiden. Toentertijd kreeg een ‘afzakkertje’ ook de betekenis van ‘laatste glaasje’ of een ‘laatste borrel’.

Check voor de vette cocktails die je met Afzakkertje kunt creëren ook hun website :

https://www.afzakkertje.nl/cocktails


Stel een vraag over dit artikel
Kwaliteit Gunstige prijs Snelle levering

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...

Merknaam
Afzakkertje
Type
Distillaat
Soort
Likeur
Classificatie
Rumlikeur
Inhoudsmaat
70 CL.
Vol. Alcohol
24,0 % Vol.
Land
Nederland
Regio
Maassluis
Producent
M&E Exclusive Drinks
Kleur
Donkerbruin.
Geur
De zoete, fluwelen tonen van karamel, en sterke nuances van de natuurlijke aroma's van vanille en cacao. Een milde, tropische ondertoon van kokos. De harde, warme tonen van pistache, amandel en hazelnoot.
Smaak
De zure, frisse smaak van limoen, en licht zure, tevens bittere nuances van koffie.
Finish
De subtiel aanwezige, maar toch stevige kruidige ondertoon van de steranijs.

'Afzakkertje' is een rumlikeur van hoge kwaliteit op basis van verfijnde en natuurlijke producten, en kent een uitzonderlijke harmonieuze smaakcombinatie, welke onder verschillende categorieën
zijn te verdelen:

Zoet : De zoete, fluwelen tonen van karamel, en sterke nuances van de natuurlijke aroma's van vanille en cacao.
Fruitig : Een milde, tropische ondertoon van kokos.
Notig : De harde, warme tonen van pistache, amandel en hazelnoot.
Zuur : De zure, frisse smaak van limoen, en licht zure, tevens bittere nuances van koffie.
Specerijen : De subtiel aanwezige, maar toch stevige kruidige ondertoon van de steranijs.

‘‘Onze rumlikeur is ontwikkeld op basis van verfijnde en natuurlijke producten met een combinatie van verschillende rum componenten, waaronder een blend, van rum, uit het Caribisch gebied met verschillende herkomst (Dominicaanse Republiek, Guyana en Barbados) en een rum uit Jamaica. Afzakkertje kent daarnaast verscheidene smaken als karamel, pistache, vanille, amandel, en ondertonen van koffie, cacao, hazelnoot, limoen, kokos, walnoot en een vleugje anijs. Het is zowel puur (o.a. als shot of bij de koffie met ijs), als in de mix (o.a. met Ginger Beer, Cola, Fanta, Chocomel en Sprite) te nuttigen. En door zijn naam, herkenbaar voor iedereen!’’

The original Afzakkertje. This liqueur is a classic Dutch drink and has a familiair flavour with a modern presentation. This powerful drink tastes traditionally delicious. - The best way to finish your day -

dinsdag 30 maart 2021
Een super lekkere likeur! Zeker een aanrader voor iemand die weer eens iets anders wilt dan de standaard likeuren... Wat mij betreft mijn nieuwe favoriete, vaste drankje; een blijvertje! En altijd voorzien van goed, eerlijk en vakkundig advies bij 'Zonneveld - úw topSlijter'!
Nicky van der Ende
zondag 21 februari 2021
Een heerlijke likeur, die zich wat ons betreft gelijk kan meten met de echte klassiekers. We zijn getuige geweest van de ontwikkeling van deze likeur en hebben hem op diverse alcoholgehaltes geproefd. Het resultaat is de overtreffende trap, mooi in balans en ook qua smaken zit deze likeur goed in elkaar. Natuurlijk helpt persoonlijke voorkeur op het gebied van smaak ook mee, want dit is een soort die wij lekker vinden!
Go to top

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...

Age Verification

YES

ik ben WEL oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

NO

ik ben NIET oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

____________________