beautiful-speysideDonderdag 01 Oktober 2020

Independent evening

 

Als gevolg van de nieuwe regels i.v.m. COVID-19 en op verzoek van onze overkoepelende organisatie de Koninklijke SlijtersUnie hebben wij het besluit genomen om de proeverij te cancelen. #alleenmetelkaarkrijgenwijcovid-19eronder

We gaan eindelijk weer proeven, het heeft door de gevolgen van COVID-19 even op zich laten wachten, maar we achten de tijd gekomen om weer een proeverij te organiseren, met inachtneming van de voorgeschreven 1,5 meter afstand en alle maatregelen. Vandaar dat we deze avond gastheer kunnen zijn voor maar 15 gasten, dit is exclusief onze bediening.

Het thema van de proeverij is gelijk spannend, we nemen geen tijd voor enige opbouw behalve in de line-up zelf. Er staat een serie independent bottelingen op het menu.

Lees alstublieft verder voor onze COVID-19 rerelateerde maatregelen.

COVID-19

Het coronavirus is het virus dat de ziekte COVID-19 kan veroorzaken. Het virus wordt van mens op mens overgedragen. Door hoesten en niezen worden druppeltjes verspreid, iemand anders kan ze inademen en daardoor besmet raken. De druppeltjes kunnen ook via handen worden overgedragen. Bijvoorbeeld als iemand met de handen aan de neus of het gezicht zit en vervolgens een ander een hand geeft.

Bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn) verzoeken wij U dringend om thuis te blijven. Ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping).

Welke maatregelen heeft de Waker getroffen?

  • Bij binnenkomst wordt er gevraagd of u last heeft van klachten.
  • U wordt gevraagd om de handen bij aankomst te desinfecteren.
  • De zeepdispensers in de toiletten zijn uitgerust met desinfectie zeep.
  • Wij hebben in samenwerking met diverse instanties eigen protocollen opgesteld. U krijgt deze uitgereikt bij binnenkomst en vragen u deze te respecteren.
  • Wij vragen u om ten allen tijde de aanwijzingen van het personeel op te volgen.
  • Meldt u altijd bij een medewerker alvorens u plaatsneemt.

Samen komen we door de crisis!

SergejsPlatonovs

De WakerDatum: 01 oktober 2020
Zaal open: 19:15 uur
Aanvang: 19:30 uur
Kosten: € 20,00 per persoon
Einde: +/- 23:00 uur
Locatie: Monstersche Sluis Zaal van Grand Café De Waker
              Markt 6
              3142 GG Maassluis