Mandje ( artikelen)
Totaal: 0

Er zitten in je mandje

Leeg Mandje

Op deze pagina ziet U een overzicht van onze geplande activiteiten. Aanmelden voor deze activiteiten kan in de winkel, via de email of door middel van betaling van het verschuldigde bedrag via de iDeal applicatie bij de desbetreffende activiteit. Druk hiervoor op de "Lees Meer-" knop bij de desbetreffende activiteit.


 

sweetfifteenVol - Donderdag 21 februari

Whiskyproeverij

Almost Sweet Sixteen...

 

De markt van whisky wordt op dit moment overspoeld met uitgaves zonder leeftijdsstatement (NAS). Een en ander natuurlijk als gevolg van het niet meer voorradig hebben aan voldoende vaten om aan de vraag te kunnen blijven voldoen naar Single Malt Whisky van een bepaalde leeftijd.  Zoals de titel van de proeverij van deze avond al aangeeft hebben wij whiskies geselecteerd die nog net geen 16 jaar oud zijn maar wel al 15 jaar.

 

SfeerCognacDonderdag 21 maart

Cognacproeverij

Cognac et Plus...

 

De verkoop van cognac is in de afgelopen 20 jaar verdubbeld. De huidige generatie rappers laten graag zien dat zij van een mooie cognac houden en de multinationals hebben daar helemaal geen probleem mee. Het nummer Pass the Courvoissier opgenomen door Busta Rhymes in samenwerking met P. Diddy en Pharrell Williams leverde het merk een omzetstijging van 30% op in de States.

 Cognac  is een drank die tot de verbeelding spreekt. Als je een groot cognacglas inschenkt met een mooie cognac en je kijkt hiernaar dan zie je jezelf wegzakken in een diepe fauteuil voor een brandende open haard met op de achtergrond het tikken van de regen op het dak.

Go to top

Age Verification

YES

ik ben WEL oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

NO

ik ben NIET oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

____________________