Mandje ( artikelen)
Totaal: 0

Er zitten in je mandje

Leeg Mandje

Op deze pagina ziet U een overzicht van onze geplande activiteiten. Aanmelden voor deze activiteiten kan in de winkel, via de email of door middel van betaling van het verschuldigde bedrag via de iDeal applicatie bij de desbetreffende activiteit. Druk hiervoor op de "Lees Meer-" knop bij de desbetreffende activiteit.


 

SfeerCognacDonderdag 21 maart

Cognacproeverij

Cognac et Plus...

 

De verkoop van cognac is in de afgelopen 20 jaar verdubbeld. De huidige generatie rappers laten graag zien dat zij van een mooie cognac houden en de multinationals hebben daar helemaal geen probleem mee. Het nummer Pass the Courvoissier opgenomen door Busta Rhymes in samenwerking met P. Diddy en Pharrell Williams leverde het merk een omzetstijging van 30% op in de States.

 Cognac  is een drank die tot de verbeelding spreekt. Als je een groot cognacglas inschenkt met een mooie cognac en je kijkt hiernaar dan zie je jezelf wegzakken in een diepe fauteuil voor een brandende open haard met op de achtergrond het tikken van de regen op het dak.

Speyside-seeingDonderdag 18 april-uitverkocht

Whiskyproeverij

Speyside-seeing

 

De Speyside in Schotland is de regio waar de meest bekende distilleerderijen ter wereld gevestigd zijn. Een regio die is afgescheiden van de Highland regio omdat het karakter van de whiskies die hier hun oorsprong hebben sterke overeenkomsten zouden vertonen, maar is dat nog steeds zo en ervaren wij als Waker Connoisseurs dit ook zo?

Deze avond is de kans bij uitstek om dit te proeven en hier uw mening over te vormen. Wij hebben hiervoor een mooie selectie Speyside whiskies bij ons en maken jullie hier met enthousiasme deelgenoot van.

Go to top

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...

Age Verification

YES

ik ben WEL oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

NO

ik ben NIET oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

____________________