Op deze pagina ziet U een overzicht van onze geplande activiteiten. Aanmelden voor deze activiteiten kan in de winkel, via de email of door middel van betaling van het verschuldigde bedrag via de iDeal applicatie bij de desbetreffende activiteit. Druk hiervoor op de "Lees Meer-" knop bij de desbetreffende activiteit.


 

glenallachie starts walkingWoensdag 31 oktober

Whiskyproeverij

Glenallachie starts walking...

 

De Glenallachie distillery bestaat al sinds 1967 en het is pas sinds de overname door Billy Walker in 2017 dat de whisky serieus als Single Malt op de markt wordt gebracht. Voor deze avond hebben wij Alasdair Stevenson, brand ambassador, bereid gevonden om een aantal soorten Glenallachie single malt aan u te laten proeven en hier iets over te vertellen aangevuld met een aantal soorten Macnairs luxe Blended malt whisky. Macnairs is ook aangekocht door Billy Walker.

 

Last ChancesDonderdag 18 oktober

Whiskyproeverij

Last chances...

 

Dagelijks komen er nieuwe uitgaves van whisky op de markt. Soms worden dan pareltjes die er al stonden vergeten en kwijnen weg in een stoffig hoekje. Deze donderdag gaan we een aantal soorten whisky laten proeven waarvan de laatste fles in de winkel staat. Is deze dan niet lekker ??? Zeker wel, het is alleen de laatste fles en wij zijn de laatsten die U een gezellige avond willen bezorgen met slechte whisky..............het worden pareltjes dus.

 

Go to top

Welkom !!


 Voor de aankoop van alcoholhoudende drank dient U 18 jaar of ouder te zijn.

Welkom !!


 Voor de aankoop van alcoholhoudende drank dient U 18 jaar of ouder te zijn.