SfeerSigarenLandscapeUitgesteld Donderdag 19 maart 2020

Workshop Whisky & Sigaren uitgesteld

 

Wij vinden het heel erg jammer, maar we hebben helaas besloten de workshop whisky & sigaren uit te stellen naar een moment later dit jaar.

De onvoorspelbare ontwikkelingen van het Coronavirus hebben ons gedwongen deze beslissing te nemen. Zodra de nieuwe datum bekend is zullen wij je hierover direct informeren.

We geloven dat geen workshop of tasting belangrijker is als het welzijn van onze partners,vrienden en klanten, we hopen dat je dat begrijpt.

 

Wij organiseren in samenwerking met Grand Café de Waker en Ria Riphagen, Sigarenspecialiste, een gezellige sigaren- en whisky workshop in de bovenzaal van Grand Café de Waker.

Ria is de laatste sigaren rolster van Nederland en zal jullie iets vertellen over de sigaar en de productie van de sigaar.

Jullie krijgen uitleg over de opbouw van de sigaar en de verschillende tabakssoorten en de mogelijkheid om jullie eigen sigaar te rollen waarbij ook whisky wordt gebruikt. Tijdens de avond zullen wij zorgen dat U een mooie whisky in uw glas heeft zitten die U kunt proeven tijdens de harde arbeid.

Aan het eind van de avond mogen de sigaren en de herinneringen aan de gezellige avond mee naar huis genomen worden.

 

 

De WakerDatum: 19 maart 2020
Zaal open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Kosten: € 32,50 per persoon
Einde: +/- 22:30 uur
Locatie: de bovenzaal van Grand Café De Waker
            Markt 6
            3142 GG Maassluis