Op deze pagina ziet U een overzicht van onze geplande activiteiten. Aanmelden voor deze activiteiten kan in de winkel, via de email of door middel van betaling van het verschuldigde bedrag via de iDeal applicatie bij de desbetreffende activiteit. Druk hiervoor op de "Lees Meer-" knop bij de desbetreffende activiteit.


 

beautiful-speysideDonderdag 01 Oktober 2020

Independent evening

 

Als gevolg van de nieuwe regels i.v.m. COVID-19 en op verzoek van onze overkoepelende organisatie de Koninklijke SlijtersUnie hebben wij het besluit genomen om de proeverij te cancelen. #alleenmetelkaarkrijgenwijcovid-19eronder

We gaan eindelijk weer proeven, het heeft door de gevolgen van COVID-19 even op zich laten wachten, maar we achten de tijd gekomen om weer een proeverij te organiseren, met inachtneming van de voorgeschreven 1,5 meter afstand en alle maatregelen. Vandaar dat we deze avond gastheer kunnen zijn voor maar 15 gasten, dit is exclusief onze bediening.

Het thema van de proeverij is gelijk spannend, we nemen geen tijd voor enige opbouw behalve in de line-up zelf. Er staat een serie independent bottelingen op het menu.

Lees alstublieft verder voor onze COVID-19 rerelateerde maatregelen.

Lees meer: Independent evening Grand café de Waker - 01 Oktober 2020

Go to top

Age Verification

YES

ik ben WEL oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

NO

ik ben NIET oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

____________________