Cooltap HeinekenOok voor de verzorging van uw feest, borrel en receptie bent U bij ons aan het juiste adres.

Tapinstallaties, glaswerk, statafels en uiteraard uw dranken. In overleg met U wordt bepaald welke dranken op uw feestje worden ingezet met of zonder tapinstallatie.

Wij geven een advies over de benodigde hoeveelheden en bezorgen bij U thuis (Maassluis en omgeving). Na afloop halen wij alles weer volgens afspraak bij U op en pas dan vindt de afrekening plaats.

Het is dus niet nodig om met een voorraad aan dranken te blijven zitten.

Wij hebben de beschikking over de nieuwste thuistaps van Heineken. Blokkoeling en stekkerklaar aangeleverd. Binnen 5 minuten stroomt er heerlijk koud bier in uw tapglas.

Watergekoelde TapAfvullen van de tap met water is niet nodig en voorkomt een waterballet in huiskamer of keuken. Uiteraard ook ideaal om te gebruiken bij een BBQ met vrienden. Glazen, afschuimer en spoelborstel worden meegeleverd verpakt in een kunststof krat die gevuld kan worden met water om glazen te spoelen.

Met de Cooltap van Heineken kunt U een behoorlijk feestje bouwen.

MTafeltapocht onverhoopt de capaciteit niet voldoende zijn dan hebben we nog een zwaardere Tafeltap (ook blokkoeling dus zonder water) welke een wat grotere koelcapaciteit heeft dan de Heineken Cooltap.

En als dan de capaciteit nog tekort zou schieten is er ook nog een staande watergekoelde tap met bijpassende RVS Bar. Deze tap moet afgevuld worden met 45 liter water en duurt langer voordat hij op tap temperatuur is.

glazenkratWij lenen tevens het benodigde glaswerk aan U uit passend bij de dranken welke U bij ons aanschaft.

Bierglazen, Longdrinkglazen en Wijnglazen worden schoon meegeleverd bij uw bestelling. Het gebruik hiervan kost U niets en wilt U het reinigen hiervan aan ons overlaten dan doen wij dit voor het bedrag van € 2,50 per 25 glazen.Statafel

Glaswerk

Statafels hebben wij ook. Makkelijk om even wat spulletjes (stokbrood, hapjes) op weg te zetten en gezellig om met wat mensen omheen te staan, daar heet het tenslotte een statafel voor.

De statafels verhuren wij voor € 5,00 en hebben een diameter van Ø 80 cm.

Contact

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.

0/240

Please let us know your message.