Op deze pagina ziet U een overzicht van onze geplande activiteiten. Aanmelden voor deze activiteiten kan in de winkel, via de email of door middel van betaling van het verschuldigde bedrag via de iDeal applicatie bij de desbetreffende activiteit. Druk hiervoor op de "Lees Meer-" knop bij de desbetreffende activiteit.


 

WhiskyBasicsDonderdag 21 September

Whiskyproeverij

Whisky for Starters

 

Een mooie whiskyproeverij waarbij het verhaal over whisky wordt verteld en de principes van het whisky maken wordt uitgelegt. Een leuke, ontspannen en gezellige avond voor beginnende  whiskyliefhebbers, maar zeker ook voor de gevorderde whiskydrinker / liefhebber die kennis wil maken met de verschillende smaken van whisky.

 

De WakerWij hebben een mooie range whisky uitgezocht welke wij gebruiken om het verhaal van en over whisky te vertellen en te proeven waar uw voorkeur naar uitgaat. 2 soorten zullen ook nog samengaan met een culinaire verrassing.

 

Uiteraard wordt er achtergrondinformatie gegeven met behulp van een presentatie over whisky in het algemeen en over de whisky die in uw glas zit.

 

Datum: 21 September 2017
Zaal open: 19:15 uur
Aanvang: 19:30 uur
Kosten: € 17,50 per persoon
Einde: +/- 22:30 uur
Locatie: de bovenzaal van Grand Café De Waker
            Markt 6
            3142 GG Maassluis

Naam(*)
Invalid Input
Vul hier uw naam in.
emailadres(*)
U bent uw emailadres vergeten in te vullen of U heeft een fout gemaakt.
Aantal Personen(*)


Invalid Input
Totaal 0.00 EUR
Kies betaalmethode
Kies betaalmethode
Submit

Go to top