Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with:
  • facebook
  • google
  • twitter

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Captcha *
Reload Captcha
Basket ( items)
Total: 0

There are in your basket

Basket Empty

Op deze pagina ziet U een overzicht van onze geplande activiteiten. Aanmelden voor deze activiteiten kan in de winkel, via de email of door middel van betaling van het verschuldigde bedrag via de iDeal applicatie bij de desbetreffende activiteit. Druk hiervoor op de "Lees Meer-" knop bij de desbetreffende activiteit.


 

SfeerSigarenLandscapeUitgesteld Donderdag 19 maart 2020

Workshop Whisky & Sigaren uitgesteld

 

Wij vinden het heel erg jammer, maar we hebben helaas besloten de workshop whisky & sigaren uit te stellen naar een moment later dit jaar.

De onvoorspelbare ontwikkelingen van het Coronavirus hebben ons gedwongen deze beslissing te nemen. Zodra de nieuwe datum bekend is zullen wij je hierover direct informeren.

We geloven dat geen workshop of tasting belangrijker is als het welzijn van onze partners,vrienden en klanten, we hopen dat je dat begrijpt.

 

Wij organiseren in samenwerking met Grand Café de Waker en Ria Riphagen, Sigarenspecialiste, een gezellige sigaren- en whisky workshop in de bovenzaal van Grand Café de Waker.

Ria is de laatste sigaren rolster van Nederland en zal jullie iets vertellen over de sigaar en de productie van de sigaar.

Go to top

Age Verification

YES

ik ben WEL oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

NO

ik ben NIET oud genoeg om alcoholhoudende drank te mogen drinken.

____________________