Zonneveld uw Topslijter

Zonneveld uw Topslijter

Alle tastings

Proeverij Dewar’s world of whisky

Tijdens deze fantastische Dewar’s world of whisky tasting blijkt dat een jarenlange goede samenwerking met Bacardi Nederland resulteert in allerlei leuke evenementen, niet alleen voor ons (op reis) maar ook voor jullie. We krijgen namelijk bezoek van Dewar’s Aberfeldy brand ambassador Sergejs Platonovs. Tevens zijn we één van de vier Dewar’s flagship stores van Nederland, waardoor we onder andere de Dewar’s 25 years en Dewar’s 30 years voor een hele mooie prijs in de winkel hebben.

De avond staat geheel onder begeleiding van Sergejs Platonovs. Hij heeft 6 jaar in London gewoont en woont inmiddels al een paar jaar in Amsterdam. The Duchess, het restaurant inclusief cocktailbar in het Amsterdamse W Hotel. is vanaf 2015 zijn nieuwe thuisbasis geworden als leidinggevende. Ze mochten de Entree-award in ontvangst nemen voor Best Cocktailbar 2015 bij de Entree Hospitality & Style Awards. Sergejs was op dat moment verantwoordelijk voor de cocktailkaart.

Platonovs leert het vak van bartending op zijn veertiende in Letland. “Ik werkte toen illegaal in een bar die cocktails serveerde – alles kan in Letland. Geen bijzondere mixen hoor, denk aan de aardbeien daiquiri’s van deze wereld. Ik hield me voornamelijk bezig met flairbartending: jongleren en gooien met flessen. Mijn eerste échte cocktail maakte ik toen de barmanager dronken op de trap hing en niet meer in staat was om drankjes te maken voor zijn gasten.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp